JUNIORiVALMENNUSRYHMÄT 2018-19

Juniors of Carving (JoC), valmentaja: Tom Karlemo

Juniors of Carving on uusi ryhmä yli 12-vuotiaille junioreille, jotka haluavat parantaa tekniikkaansa ja osallistua hauskaan seuratoimintaan, mutta eivät halua osallistua varsinaisen kilpavalmennukseen. Ryhmä harjoittelee kerran viikossa talvella. Painopiste on perustekniikassa ja leikkaavan käännöksen opettelussa, mutta ryhmä laskee myös ajoittain rataa. Ryhmän junioreille tarjotaan myös mahdollisuus osallistua seuran viikkokisoihin.

France, valmentajat: Henni Mustonen, Chris Karlemo

France on valmennusryhmä junioreille ikäluokissa U8-U10, jotka haluavat harjoitella enemmän tosissaan kuin mihin hiihtokoulu antaa mahdollisuudet. Ryhmään siirrytäänkin yleensä hiihtokoulun punaisesta tai Race-ryhmistä. Ryhmä harjoittelee kaksi kertaa viikossa kotirinteessä ja kuivaharjoittelee kerran viikossa lumikauden ulkopuolella. Ryhmä osallistuu kahdelle neljän päivän leirille kotimaassa. Osa ryhmän junioreista kilpailee aluellisessa ES-Cupissa, ja yksi valmentajaa lähteekin mukaan kaikkiin kiertueen kisoihin.

Bormio, valmentajat: Bianca Björksten, Christina Lempinen-Cabana

Bormio on valmennusryhmä junioreille ikäluokissa U10-U12. Ryhmä harjoittelee kolme kertaa viikossa talvella ja kuivaharjoittelee kaksi kertaa viikossa lumikauden ulkopuolella. Ryhmä osallistuu vähintään kolmelle leirille kotimaassa. Ryhmän juniorit osallistuvat aktiivisesti aluelliseen ES-Cupiin.

St Anton, valmentaja: Mikko Mäntylä

St Anton on valmennusryhmä junioreille ikäluokissa U14-U18. Ryhmä harjoittelee 3-4 kertaa viikossa talvella ja kuivaharjoittelee kaksi kertaa viikossa lumikauden ulkopuolella. Ryhmä osallistuu kolmelle pidemmälle leirille kotimaassa ja lisäksi muutamalle lyhyemmälle päiväleirille. Ryhmän jäsenet osallistuvat aktiivisesti niin aluelliseen ES-Cupiin kuin kansalliseen Audi Cupiin. Ryhmän vanhimmat juniorit tulevat myös osallistumaan yksittäisiin FIS-kisoihin tulevalla kaudella.

Ilmoittautumiset ja kyselyt voi lähettää juniorivalmennuspäällikkö Mikko Mäntylälle (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.).