Hiihtokoulun viikkokurssit 
Hiihtokouluryhmät tarjoavat hauskaa ja opettavaista toimintaa 4-12-vuotiaille lapsille. Hiihtokoulukertoja on talven aikana kahdeksan. Ryhmät pyörävähtävät käyntiin porrastetusti, alkaen launtaina 12.1.2019. Ryhmät taukoavat viikolla kahdeksan hiihtoloman ajaksi.
 
Ryhmät on jaettu lasten taitotason mukaan seuraavasti: Vihreä, Sininen, Punainen ja Race. Sen lisäksi tarjoamme kaksi erillistä Freestyle-ryhmää. Opettaja sopeuttaa opetuksen ryhmän taitotason mukaan ja saatta ehdottaa ryhmänvaihdosta kauden aluksi.
 
Vihreä: Täältä kaikki alkaa. Vihreässä ryhmässä ei vaadita aikaisempaa laskukokemusta. Lapsen pitää kuitenkin olla vähintään neljän vuoden ikäinen. Vihreä ryhmä aloittaa naruhissistä lastenrinteessä.
 
Sininen: Sininen ryhmä on niille, jotka jo osaavat tehdä auraavia käännöksiä ja pärjäävät nappihississä – ainakin opettajan pienellä avustuksella. Opetuksen tavoitteena on tehdä käännökistä entistä varmempia. Tähän päästään monipuolisten ja leikkimielisten harjoitteiden kautta. Lapset ovat typpillisesti 5-7 vuoden ikäisiä, mutta taitotaso on määrävämpi kuin ikä.
 
Punainen: Punainen ryhmä on niille, jotka jo ovat kokeneita laskijoita. Ryhmässä harjoitellaan vauhdikasta laskua yhdensuuntaisin suksin. Lapset ovat tyypillisesti 7-10-vuotiaita. Kun punaisessa ryhmässä pärjää hyvin, on valmis siirtymään totisemman harjoitellun pariin, joko Race-ryhmiin tai varsinaisiin juniorivalmennusryhmiin.
 
Race: Race-ryhmissä panostetaan monipuoliseen laskutekniikan kehittämiseen, mm. karvingharjoitteiden, hyppyjen ja ratalaskun kautta. Oppilaat ovat tyypillisesti 8-12 vuoden ikäisiä ja jo kokeneita laskijoita. Race-ryhmät toimivat läheisessä yhteistyössä juniorivalmennusryhmien kanssa.
 
Kidz Freestyle: Tämä ryhmä on tarkoitettu 5-7-vuotiaille laskijoille, jotka jo osaavat laskea yhdensuuntaisin suksin ja pärjäävät hississä. Twintip-sukset ja selkäpanssari ovat suositeltuja. Harjoittelemme vakaata laskutekniikkaa, takaperinlaskua, kumpareita ja luonnollisesti hyppyjä.
 
Junior Freestyle: Tämä ryhmä on 8-13-vuotiaille laskijoille, jotka jo laskevat yhdensuuntaisin suksin ja melko leikkaavasti. Twintip-sukset ja selkäpanssari ovat suositeltuja. Ryhmässä harjoitellaan tyylikästä ja rentoa laskutyyliä molemmin päin. Harjoitteluun kuuluu kumparelasku ja muu haastava maasto. Tämän lisäksi harjoitellaan tietysti monipuolisia hyppyjä ja reilejä.
 
Snowboard: Peruskurssi lumilautailijoille. Opetuksen taso sopeutetaan kuitenkin laskijoiden tasoon.
 
AIKUISTEN CARVINGRYHMÄ
FK-37 tarjoaa myös hiihdonopetusta aikuisille jäsenilleen, jotka haluavat ylläpitää ja parantaa laskutekniikkaansa. Aikusten carvingryhmä järjestetään viitenä maanantaina rinnakkain hiihtokouluryhmien kanssa. Tervetuloa mukaan!
 
HIIHTOKOULUN AIKATAULU:
Kaudella 2018/19 hiihtokouluryhmiä järjestetään seuraavina ajankohtina:

Maanantai                            klo. 18:00 - 19:20

Torstai                                  klo. 18:00 - 19:20

Launtai                                 klo. 09:30 - 10:50, 11:00 - 12:20, 13:00 - 14:20

  IMG 1620 800x533           IMG 1627 small 800x533