JUNIORTRÄNINGSGRUPPER 2017-18

Italy

Italy är en träningsgrupp för juniorer i åldersklasserna U8-U12 som inte vill tävla aktivt utanför hemmabacken. Den fungerar ofta som en första tröskel mellan skidskolan och träningsgrupperna. Italy tränar två gånger i veckan och deltar på ett läger i hemlandet. Träningen fokuserar på att lära juniorerna en skärande sväng, men också bana åks. Juniorerna i gruppen deltar främst i föreningens egna intressetävlingar.

France

France är en träningsgrupp för juniorer i klasserna U8-U10 som vill satsa lite mera på skidåkningen. Gruppen tränar 2-3 gånger i veckan i hemmabacken. Gruppen åker dessutom på ett långt och två korta läger i hemlandet. Särskilt de äldre eleverna i gruppen deltar aktivt i ES-Cupen, och en tränare åker alltid med på dessa tävlingar.

Bormio

Bormio är en träningsgrupp för juniorer i åldersklassen U12. Gruppen tränar 3 gånger i veckan under vintern och torrtränar 2 gånger i veckan på hösten och våren. Det finns även möjlighet att åka på flera läger – både här hemma och utomlands. Gruppens juniorer deltar aktivt i ES-cupen.

St Anton

St Anton är en träningsgrupp för juniorer i åldersklasserna U14-U16. Även äldre juniorer är välkomna. Gruppen tränar 3 gånger i veckan under vintern och torrtränar 2 gånger i veckan på hösten och våren. Gruppen åker på ett läger utomlands, ett i hemlandet och dessutom några kortare veckoslutsläger. Gruppens juniorer har möjlighet att delta i både ES-Cup och Audi Cup tävlingar.

FK:s träningsgrupper kör igång med torrträningen på måndag 28.8. Första snölägret infaller i November.

Kontakta Mikko Mäntylä (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.) för att anmäla dig eller för att fråga mera.

 

FÖRSÄKRING

Alla som deltar i klubbens träningar eller tävlingar bör ha ett Skipass som kan beställas här https://lisenssi.sportti.fi/index.php?lid=9886 eller dylik försäkring.

 

FK-37 KLUBBJACKOR

Vill du beställa en FK-37 klubbjacka eller en störloppsdräkt? Kontakta Tom Karlemo (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.). Teknisk information om kläderna samt priserna finns på: FK-37 klubbjackor

Kommande datum

Ei tapahtumia

Login Form